Menu
02 tot 30 januari 2025
Terrine van wild / chutney van kweepeer (*)
Aardpeervelouté
Roodbaars / risotto / oesterzwam / Noilly Prat saus (**)
Rundsfilet / pastinaak / Sechuanpepersaus (*)
Kaasassortiment (8 € i.p.v dessert / 12 € met dessert) of
Assortiment van desserten (*)
31 januari tot 27 februari 2025
Warm gerookte zalm / blinis (*)
Wortelcurrysoep
Skreifilet / spitskool / Duvelmoussellinesaus (**)
Zwartpootkip / knolselder / prei / kruidensaus (*)
Kaasassortiment (8 € i.p.v dessert / 12 € met dessert) of
Appel / framboos / hazelnootkoek / kokos-ijs (*)
28 februari tot 27 maart 2025
Tartaar van zeebaars / venkel (*)
Parmentiersoep / spekjes
Dorade / pasta / paprikacoulis (**)
kalfsfilet / rosti / brocoli / vleessaus (*)
Kaasassortiment (8 € i.p.v dessert / 12 € met dessert) of
Pannenkoek / ananas / passievruchtenmousse / kokos-ijs (*)
Prijzen & legende
€ 60 3-gangen menu (*)
€ 30 aangepaste wijnen 3-gangen
€ 73 4-gangen menu (**)
€ 35 aangepaste wijnen 4-gangen
€ 80 5-gangen menu
€ 40 aangepaste wijnen 5-gangen
€ 6 een aangepast bier
! Aangepaste wijnen zijn tot en met het hoofdgerecht