Menu

       02 tot 30 januari 2025

Terrine van wild / chutney van kweepeer (*) 

Aardpeervelouté

Roodbaars / risotto / oesterzwam / Noilly Prat saus (**) 

Rundsfilet / pastinaak / Sechuanpepersaus (*)

Kaasassortiment (8 € i.p.v dessert / 12 € met dessert) of
Assortiment van desserten (*)

         31 januari tot 27 februari 2025

Warm gerookte zalm / blinis (*)

Wortelcurrysoep

Skreifilet / spitskool / Duvelmoussellinesaus  (**)

Zwartpootkip / knolselder / prei / kruidensaus (*)

Kaasassortiment (8 € i.p.v dessert / 12 € met dessert) of
Appel / framboos / hazelnootkoek / kokos-ijs (*)

        28 februari tot 27 maart 2025

Tartaar van zeebaars / venkel (*)

Parmentiersoep / spekjes

Dorade / pasta / paprikacoulis  (**)

kalfsfilet / rosti / brocoli / vleessaus (*)

Kaasassortiment (8 € i.p.v dessert / 12 € met dessert) of
Pannenkoek / ananas / passievruchtenmousse / kokos-ijs (*)


Prijzen & legende

60 3-gangen menu (*)

30 aangepaste wijnen 3-gangen

€ 73 4-gangen menu (**)

€ 35 aangepaste wijnen 4-gangen

80 5-gangen menu

40 aangepaste wijnen 5-gangen

€   6 een aangepast bier

! Aangepaste wijnen zijn tot en met het hoofdgerecht